Welkom op de website van Jeugdland-Stad


Let op: De Jeugdlanden zijn gesloten van 1 december 2017 tot 31 januari 2018

Op Jeugdland zijn alle jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar welkom.
Kinderen onder de 7 jaar mogen nog niet bouwen. Geen nood, ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar dan mag jij ook bouwen. Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen ook als ze niet willen bouwen.
Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jeugdland wordt ook wel het leukste dorp in de stad genoemd! Jeugdland-Stad is één van de drie kinderbouwspeelplaatsen die Almere rijk is.

Wij liggen bijna in het centrum van de stad. Je kan bij ons je eigen hut ontwerpen en bouwen en je kunt er dan ook 1 nacht per jaar in slapen.

Verder hebben we een grote skelterbaan/verkeersplein waar ook scholen terecht kunnen voor verkeerslessen. Verder kun je je er lekker uit leven op het speelveld of op de trampoline en tijdens één van onze sport en spel activiteiten. Ook hebben we veel extra activiteiten waar veel kinderen op af komen, kijk in de map activiteiten wat we zo allemaal voor jou of uw kinderen organiseren. Kort om, op Jeugdland-Stad is altijd wat te doen je hoeft je er niet te vervelen. In onze agenda kun je vinden wat er op het moment te doen is.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op onze site of kom gezellig eens kijken samen met je ouders of het wat voor jou is.

 


 

 

Jeugdland-Stad