Welkom op de website van Jeugdland-Stad

Jeugdland is weer open vanaf 2 februari 2019

Op Jeugdland is voor iedereen tussen 4 en 14 jaar.
De afspraak op Jeugdland is dat kinderen onder de 7 jaar nog niet bouwen. Geen nood, ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar dan mag jij ook bouwen. Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen ook als ze alleen maar willen spelen. Let Op, kinderen onder de 6 jaar mogen niet bouwen zonder toestemming.

Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Zie vakantiefun.

Jeugdland wordt ook wel het leukste dorp in de stad genoemd! Jeugdland-Stad is één van de drie kinderbouwspeelplaatsen die Almere rijk is.

Wij liggen bijna in het centrum van de stad. Je kan bij ons je eigen hut ontwerpen en bouwen en je kunt er dan ook 1 nacht per jaar in slapen.

Verder hebben we een grote skelterbaan/verkeersplein, trampolines diverse speel plekken en een goot sport veld. Op de sport velden kun je lekker uit leven met voetbal, tikkertje en of een ander leuk spel. Ook organiseren wij diverse leuke activiteiten. De extra activiteiten zijn afhankelijk van de personele bezetting van Jeugdland. Ons team bestaat uit twee vast personeelsleden en diverse vrijwilligers. De vaste activiteiten bestaan vaak uit bakken of koken boven het vuur of in onze oven. Kort om, op Jeugdland-Stad is er voor ieder kind wat te doen en hoeft je er niet te vervelen. In onze agenda kun je vinden wat er op het moment te doen is. Heb jij een leuk idee stop het dan in onze wens put, dan gaan wij kijken of we jou wens kunnen vervullen.

Ook voor een kinderfeestje of schoolreisje of een uitstapje met de na of voor schools opvang kun je terecht op Jeugdland we hebben diverse mogelijkheden. Kijk even onder het kopje groepen wat er mogelijk is.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op onze site of kom gezellig eens kijken samen met je ouders of het wat voor jou is.


 

Jeugdland-Stad