Verslag week 1 zomervakantie

VakantieFun Jeugdland-Stad

Afgelopen week op Jeugdland hebben wij voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd.

Woensdag 20 juli

Hadden wij tropenrooster maar we waren wel open op die dag om 08:30 tot 13:00 dit geldt alleen als het boven de 30 graden komt, er zijn wel kinderen langsgekomen op Jeugdland en ze hebben wel een leuke dagje ervan gemaakt daar zijn we natuurlijk hartstikke blij om.

 

Donderdag 21 juli

Wij hebben voor de kinderen een buikschuifbaan neergezet. De kinderen hadden een groot plezier op die dag en mijn collega Daniel werd door de kinderen op de buikschuifbaan gegooid. Door collega Maikel werden de kinderen in rondjes van de baan gegooid.

 

 Vrijdag 22 juli

Daniel & Maikel hebben waterestafette gedaan met de kinderen, zo kregen de kinderen allemaal opdrachtjes bijvoorbeeld nat shirt aantrekken klompen aandoen en rennen naar de volgende stap , en een zwemband om een pion heen gooien en daarna weer rennen naar de volgende stap enzovoort.

 

Zaterdag 23 juli

Hebben we heerlijke pizza’s gemaakt in de nieuwe over op Jeugdland, Daniel, Maikel en Marco stonden achter de over en de kinderen hebben heerlijk gesmuld.

 

Als je mee wilt doen met de VakantieFun activiteiten kom dan even gezellig langs!

En als je ons wilt volgen like dan even op onze Facebookpagina.
Gemaakt door Demitri.