Burendag

Kom zaterdag 23 september 2017 naar Jeugdland-Stad en vier samen met ons Burendag.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat Jeugdland –Stad samen wil vieren met mensen uit de buurt. Wij starten de dag om 10:00 uur met een kop koffie en koek. Om 10.30 uur gaan van start met de bouw van het fruitdorp. We willen samen met jullie een Engels hekwerk gaan plaatsen om het fruit dorp heen! Het fruitdorp is een nieuw project op Jeugdland-Stad met oog op Gezonde voeding!  Van 12:30 uur tot 13:00 verzorgen wij de lunch met jeugdland soep en lekkere broodjes!  Heeft u zin en tijd om kennis te maken met Jeugdland-Stad kom langs om ons te komen helpen met de bouw van het fruitdorp voor de kinderen op jeugdland stad.

Doet u mee? Meldt u zich dan even aan voor burendag 2017, Mail ons jeugdlandstad@deschoor.nl   Rond 16:00 uur sluiten we deze gezellige dag af.