Zomer schaaktoernooi 2017

Klik op poster voor inschrijven

Verslag week 2 zomervakantie

VakantieFun Jeugdland-Stad

 

 

Afgelopen week op Jeugdland hebben wij voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd.

 

Woensdag 27 juli 2016

Hebben wij broodjes gebakken boven het vuur met de kinderen ze hebben lekker gegeten en nog veel plezier gehad op Jeugdland.

 

Donderdag 28 juli 2016

Hebben wij Spring je Fit gedaan, de kinderen hadden een groot plezier gehad op Jeugdland.  Ze hebben zich helemaal moe gesprongen en natuurlijk hebben wij ook meegedaan met Spring je Fit en we waren helemaal kapot.

 

Vrijdag 29 juli 2016

Hebben wij  limonade gemaakt het was echt super lekker de kinderen waren echt aan het genieten en ze hebben verder een leuke dag van gemaakt.

 

Zaterdag 30 juli 2016

Hebben wij weer iets leuks op de programma gehad we hebben lekkere smoothie gemaakt met banaan en aardbeien en ijsklontjes en daarna in de mixer en voor de rest hebben ze een leuke dag gehad.

Hopelijk zien wij jullie volgende week want dan staan er ook weer super leuke activiteiten op het programma. Wat dacht je van Levend Stratego en Mountainbiken* (hier moet je je voor opgeven)

 

Als je mee wilt doen met de VakantieFun activiteiten kom dan even gezellig langs!

En als je ons wilt volgen like dan even op onze Facebookpagina.
Gemaakt door Demitri.

Verslag week 1 zomervakantie

VakantieFun Jeugdland-Stad

Afgelopen week op Jeugdland hebben wij voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd.

Woensdag 20 juli

Hadden wij tropenrooster maar we waren wel open op die dag om 08:30 tot 13:00 dit geldt alleen als het boven de 30 graden komt, er zijn wel kinderen langsgekomen op Jeugdland en ze hebben wel een leuke dagje ervan gemaakt daar zijn we natuurlijk hartstikke blij om.

 

Donderdag 21 juli

Wij hebben voor de kinderen een buikschuifbaan neergezet. De kinderen hadden een groot plezier op die dag en mijn collega Daniel werd door de kinderen op de buikschuifbaan gegooid. Door collega Maikel werden de kinderen in rondjes van de baan gegooid.

 

 Vrijdag 22 juli

Daniel & Maikel hebben waterestafette gedaan met de kinderen, zo kregen de kinderen allemaal opdrachtjes bijvoorbeeld nat shirt aantrekken klompen aandoen en rennen naar de volgende stap , en een zwemband om een pion heen gooien en daarna weer rennen naar de volgende stap enzovoort.

 

Zaterdag 23 juli

Hebben we heerlijke pizza’s gemaakt in de nieuwe over op Jeugdland, Daniel, Maikel en Marco stonden achter de over en de kinderen hebben heerlijk gesmuld.

 

Als je mee wilt doen met de VakantieFun activiteiten kom dan even gezellig langs!

En als je ons wilt volgen like dan even op onze Facebookpagina.
Gemaakt door Demitri.

Jeugdlanden weer vier dagen per week open

Persbericht 2 april

Stichting de Schoor kent drie Jeugdlanden in Almere. In Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten. Er is altijd van alles te beleven voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar.
Ook kinderen onder de 7 jaar zijn welkom, met begeleiding van een ouder/verzorger.
Een dagje spelen en bouwen kost €1,- per kind. Voor bso’s en scholen gelden anderen tarieven en dienen minimaal een week van te voren te reserveren.

Van april tot en met september zijn de Jeugdlanden open op woensdag van 12.30-17.30, op donderdag en vrijdag van 14.30-17.30 en op zaterdag van 10.00-17.00. In de vakanties gelden andere openingstijden, deze zijn terug te vinden op de website.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Want er is van alles te doen op de Jeugdlanden. Natuurlijk kunnen er hutten gebouwd worden. Maar ook zijn er skelters en op sommige Jeugdlanden is er een trampoline. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten te doen.

Up to date blijven van de activiteiten en vakanties? Volg ons op Facebook of kijk op www.jeugdlandalmere.nl of www.deschoor.nl

Zomer schaaktoernooi 2016

 

poster 2016v

 

Kindervakantieland 2016

 LOGO

Kindervakantieland, wie gaat er mee?

Dit jaar gaat het kinderwerk van de Schoor, tijdens de zomervakantie, mee naar kindervakantieland! Iedere week staat een ander team van kinderwerkers en enthousiaste vrijwilligers klaar om er een geweldige week van te maken!

In week 5 van de vakantie (15 augustus t/m 19 augustus) zullen
Rick Groenhard (dagarrangementen Zevensprong) & Marco Stönner (Jeugdland-Stad) een onvergetelijke week gaan neerzetten!

 

Voor wie?

Het vakantiehuis van Kindervakantieland is opgezet met de intentie om kinderen van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid te bieden om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie met leeftijdgenoten. Wij richten ons op kinderen die door hun thuissituatie niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om met het gezin op vakantie te gaan.
Dat kan om financiële redenen zijn, maar dat kan ook te maken hebben met kritieke situaties binnen het gezin, zoals bijvoorbeeld ziekte van een kind of een ouder.

Tijdens de vakantieweken worden verschillende activiteiten ondernomen met de kinderen, zoals sport en spel, speurtochten of knutselen. Het terrein rond het vakantiehuis biedt de mogelijkheid om veilig te spelen. De kinderen gaan ook een dagje uit.

 

Kosten deelname

Deelname kost € 75,00 per kind. Mocht dit bedrag een probleem zijn, dan bestaat de mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de kosten. Dat kan worden ingevuld op het inschrijfformulier van het kind. Wij hebben het inschrijfformulier 2016 voor je liggen.
Bewijs overleggen is dan wel verplicht. Een kopie van het maandinkomen is dan voldoende. De beslissing daarover ontvangt men zo spoedig mogelijk.

Netto maandinkomen *** Ouderbijdrage
≤  € 1100,00 Gratis
≥  € 1100,00 tot ≤ € 1200,00 € 10,-
≥  € 1200,00 tot ≤ € 1300,00 € 25,-
≥  € 1300,00 tot ≤ € 1400,00 € 50,-
≥  € 1400,00 € 75,-

***) Indien er sprake is van schuldsanering of bijstandsuitkering is de ouderbijdrage gratis.

Wil je meer informatie over Kindervakantieland neem dan eens een kijkje op de site; www.kindervakantieland.nl of stuur een mail naar

Marco Stönner Jeugdland-Stad stonner@deschoor.nl
Rick Groenhard dagarrangementen Zevensprong groenhard@deschoor.nl

 

Dodenherdenking 4 mei

4 mei 2015

Zomer schaaktoernooi 2015

poster_final_v2

Link online inschrijving

Nieuwsbrief september 2014 staat online

nieuwsbrief sept 2014

Jeugdland heeft nu ook een promotie filmpje

Jeugdland promotie filmpje klik mij

Jeugdland-Stad