Scaryland

Scaryland’17

We willen graag alle bezoekers bedanken voor hun bezoek aan Scaryland 2017. Het was een super geslaagde avond en we hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten. Met nog meer nieuwe griezel elementen waar we nu al weer mee bezig zijn. Tevens wil ik bij deze al onze mensen bedanken die mee gewerkt hebben aan deze geweldige avond. Op onderstaande foto ziet u een deel van de acteurs en alle mensen die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

 Allemaal super bedankt en we hopen dat u er weer bij bent in 2018

         Scaryland is de Halloweenavond voor het hele gezin.

Jeugdland-Stad wordt voor één avond omgetoverd tot het grootste griezelparadijs van Almere. Deze avond is geschikt voor jong en oud.
Er wordt diverse griezelattracties opgebouwd op het terrein van Jeugdland-Stad. Zo hebben we een groot doolhof, waar we aan het einde van de avond altijd de laatste bezoekers moeten bevrijden. En hebben we ergens een verlaten dorp waar zombies ronddwalen. Ook zijn er weer veel griezelfiguren die jou weer de stuipen op het lijf jagen. Voor wie! Iedereen is welkom , wel adviseren wij ouders en verzorgers, kinderen onder de tien jaar te begeleiden

Durf jij het aan? Bezoek dan Scaryland’17 met je vrienden en familie.                                                                                 

Scaryland’17
Waar:                   Jeugdland-Stad
Wanneer:
            Zaterdag 27 oktober

Hoe laat:             19.30 tot 21.30 uur

De kaartverkoop start op 1 oktober 2018


Kaartverkoop:
Aan de kassa:  € 3,00 p.p  De kassa is geopend vanaf 19:00 uur

Gereserveerde kaarten af te halen in de herfstvakantie (woensdag  t/m vrijdag oktober 2017 van  11:00 uur tot 16:00 uur)

Pinnen is weer mogelijk

Wegens enorme belangstelling en veiligheid is er een maximaal aantal bezoekers.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

 

Jeugdland-Stad