Scaryland

Scaryland’16

bedankt

Volgend jaar zijn we weer terug met Scaryland’17

         Scaryland is de Halloweenavond voor het hele gezin.

Jeugdland-Stad wordt voor één avond omgetoverd tot het grootste griezelparadijs van Almere. Deze avond is geschikt voor jong en oud.
Er wordt diverse griezelattracties opgebouwd op het terrein van Jeugdland-Stad. Zo hebben we een groot doolhof, waar we aan het einde van de avond altijd de laatste bezoekers moeten bevrijden. En hebben we ergens een verlaten dorp waar zombies ronddwalen. Ook zijn er weer veel griezelfiguren die jou weer de stuipen op het lijf jagen. Voor wie! Iedereen is welkom , wel adviseren wij ouders en verzorgers, kinderen onder de tien jaar te begeleiden

Durf jij het aan? Bezoek dan Scaryland’16 met je vrienden en familie.                                                                                 

Scaryland’16
Waar:                   Jeugdland-Stad
Wanneer:
            Zaterdag 29 oktober

Hoe laat:             19.30 tot 21.30 uur

Kaartverkoop: Aan de kassa:  € 3,00 p.p  De kassa is geopend vanaf 19:00 uur

Gereserveerde kaarten af te halen in de herfstvakantie (woensdag 19 t/m zaterdag 22 oktober 2016 van  13:00 uur tot 17:00 uur) en op woensdag 26 oktober van 13:00 tot 17:00 uur

Helaas is pinnen niet mogelijk

Wegens enorme belangstelling en veiligheid is er een maximaal aantal bezoekers.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.


Scaryland’16

Scaryland 2015 had vele griezels die alle kinderen en volwassenen lieten schrikken. Het was een top jaar maar de medewerkers van jeugdland vroegen zich toch echt af waar die griezels naar toe zijn? Na deze Scaryland avond verdwenen de griezels uit het niets. Je zou denken dat je ze niet eerder dan Scaryland 2016 terug zal zien maar niets is minder waar.

De griezels houden zich verborgen op een plek waar niemand ze zal vinden, een donkere duistere plaats ergens op deze wereld. Ze zullen, gedurende het jaar, jeugdland observeren en alle kinderen in de gaten houden. Dus wees gewaarschuwd als je iets doet wat niet mag! De griezels zullen alles zien en kunnen je dit betaald zetten als je naar Scaryland 2016 komt! Het kan voorkomen dat er griezels langskomen om te kijken of ze hun nieuwe griezel vrienden kunnen laten komen.  Dit betekent dat er uit het niets een griezel kan komen die even een rondje over jeugdland maakt om te kijken of Scaryland 2016 al begonnen is.

Waarom komen er griezels langs op jeugdland? Dat hebben ze nog nooit gedaan dus waarom in 2016 wel? 2016 is geen gewoon jaar, maar dit is een schrikkeljaar. In dit schrikkeljaar hebben niet alleen de mensen een probleem, zoals een verschil in de dagen, maar ook de griezels hebben te maken met een probleem: Ze worden allemaal onder handen genomen, zowel de griezels als de Halloween avond, worden onder handen genomen. Sommige griezels waren niet eng genoeg en mogen daarom niet meer op jeugdland komen, waardoor er weer een aantal plekken vrij komen voor nieuwe griezels. Welke nieuwe griezels we zullen tegenkomen is niet bekend, maar we weten wel dat er dit jaar een nieuw koppel aanwezig zal zijn. Dit koppel doet alles samen maar je zult ze pas samen zien op het eind van de avond. Ze wilden het eerste Halloween evenement openen door elkaar de vrijheid te geven en op het einde van de avond elkaar weer te zien. Dit betekent echter niet dat alle oude griezels zullen verdwijnen, sommigen   mochten blijven waardoor ze de nieuwe gezichten kunnen verwelkomen en jeugdland aan ze laten zien.

Helaas hebben wij al te horen gekregen dat er een probleem is ontstaan tussen de nieuwe en oude griezels. De oude griezels vinden het leuk om hun vrienden te verwelkomen maar tegelijkertijd voelen ze zich weggeduwd.. omdat de nieuwe nu alle aandacht zullen opeisen. Hierdoor is er ruzie ontstaan tussen de nieuwe en oude griezels. Omdat griezels nou eenmaal rare wezens zijn, gaan ze anders om met ruzies dan dat wij zullen doen. De griezels uiten hun boosheid door alle mensen die langs durven te komen, te laten schrikken! Daarom kunt u altijd naar de huisregels op jeugdland vragen wat je nou kan doen als je het te eng vind.

Op het einde van de avond zullen de griezels allemaal naar voren komen en het hek sluiten. Pas als alle mensen weg zijn, niemand meer kijkt dan zullen de griezels weer verdwijnen en zullen we weer een jaar moeten wachten om ze weer te kunnen zien.

 Dus wees gewaarschuwd als u toch durft te komen naar Scaryland!

Jeugdland-Stad