Welkom op de Almeerse jeugdlanden!

Kom bouwen, klimmen, klauteren en spelen!

 

De jeugdlanden zijn kinderbouwspeelplaatsen waar kinderen van 2 tot 14 jaar welkom zijn. Kinderen van 7 tot en met 14 jaar mogen bij ons zelfstandig komen spelen en huttenbouwen. 
Kinderen van 2 t/m 6 jaar (op Jeugdland Haven vanaf 4 jaar) kunnen met een ouder/verzorgen komen spelen, kinderen van 6 jaar mogen onder directe begeleiding van een ouder/verzorger ook hutten bouwen. 


Op de jeugdlanden kun je vooral hutten bouwen, skelteren en trampolinespringen. Hutten bouwen zorgt voor meer zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, vergroot jouw probleemoplossend vermogen en de ontwikkeling van jouw fantasie. Maar ook samenwerken en onderhandelen komen aan bod wanneer je samen een hut bouwt. En wat dacht je van het ruimtelijk inzicht dat je nodig hebt om een hut stabiel en ruim genoeg te maken? Lekker buiten spelen, in beweging zijn en van de natuur genieten.

 

Ieder jeugdland heeft regelmatig een aanbod van extra activiteiten. Kijk hiervoor op de pagina’s van de verschillende jeugdlanden. Extra activiteiten zijn altijd onder voorbehoud.
Ook is het mogelijk om op de Jeugdlanden kinderfeestjes te vieren. Kijk voor het aanbod op de pagina van de verschillende jeugdlanden.


Entree voor een dagje spelen op jeugdland is € 1,-- per kind. Dit is inclusief het gebruik van (bouw)materialen en het deelnemen aan extra aanbod dat die dag plaats vindt.

{Nieuwe speel toestellen}

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere