Welkom op de Almeerse jeugdlanden!

Welkom op Jeugdland Haven

 

Op Jeugdland Haven is van alles te doen. Naast het hutten bouwen is er nog heel veel meer te doen. Wat dacht je van springen op één van onze zes inground trampolines, skelteren op onze super grote skelterbaan of roetsjen van de kabelbaan. In de zomer hebben we heerlijke verkoelende zwembaden. Kortom, op Jeugdland hoef jij je nooit te vervelen!

 

Hoe werkt het
Voordat kinderen kunnen komen spelen moeten ze zich wel even komen aanmelden bij de balie. Als kinderen voor de allereerste keer komen spelen moeten de ouders van de kinder(en) wel eerst een ingevuld inschrijfformulier meegeven of meekomen en hem op Jeugdland invullen. 

 

Huttenbouwen
Kinderen die samen met hun vriendjes/vriendinnetjes een eigen hut willen, moeten wel minimaal 1 keer in de 2 weken aan die hut bouwen. Heb je geen eigen hut, dan mag je aan één van onze oefenhutten gaan bouwen.
Je krijgt van ons een emmer met spijkers en gereedschap. Willen je ouders/verzorgers ook meebouwen? Geen probleem, we doen er een extra hamer bij.
Als je wilt bouwen krijg je het gereedschap in bruikleen. Het gereedschap lever je weer in bij de balie als je niet meer wilt bouwen of naar huis gaat. Tussendoor even wat anders doen? Geen probleem, je kan tussendoor gewoon even springen op de trampoline, skelteren etc. 

 

Check ook onze facebook pagina voor extra informatie en leuke weetjes: 

 

Facebook:
https://m.facebook.com/jeugdland.haven

 

Kosten
LET OP: Wij hebben momenteel geen pin mogelijkheden. Het liefst zo gepast mogelijk betalen.

Wat kost het:
Dag entree: €1,- per kind 
Jaarkaart:  € 30,-- loopt van februari t/m november

 

Dagentree BSO'S: € 2,50 per kind. Alleen voor BSO's uit Almere! Minimaal een week van te voren reserveren via jeugdlandhaven@deschoor.nl Let op: wij kunnen geen toegang verlenen als u niet gereserveerd heeft.

Privacyverklaring
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere