Welkom op de Almeerse jeugdlanden!
 

 

6 juli zijn wij gesloten vanwege de nacht van Jeugdland. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

 

Jeugdland Haven

 

Op Jeugdland Haven kun je hutten bouwen, trampolinespringen en skelteren. We organiseren regelmatig leuke extra activiteiten zoals bakken/koken boven het kampvuur, sport en spel en creatieve activiteiten, like onze facebookpagina  om op de hoogte te blijven van de diverse activiteiten.

 

Voor wie is Jeugdland Haven?
Je bent bij ons welkom van 4 tot en met 14 jaar. Kinderen tot 7 jaar moeten begeleid worden door een ouder/verzorger van 18+ als ze op Jeugdland willen komen spelen. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig komen bouwen en spelen als ze zijn ingeschreven. 
Ben je 6 jaar, dan mag je met toestemming van een medewerker van Jeugdland en onder directe begeleiding van je ouder/verzorger ook aan een hut bouwen. Zo kan je vast voorbereiden op het zelfstandig bouwen als je 7 bent.

 

Inschrijven op Jeugdland Haven
Het inschrijfformulier wordt eenmalig door de ouders/verzorgers ingevuld en ondertekend bij de balie van Jeugdland Haven ingeleverd. . Met het ondertekenen van het inschrijfformulier gaan jij en jouw kind akkoord met de huisregels en afspraken die gelden op het terrein van Jeugdland Haven. 

 

LET OP: verandert jouw telefoonnummer? Geef dit dan door, zo kunnen we nog steeds contact met je opnemen, mocht het nodig zijn.

 

Jeugdland Haven

Uithof 51

( zie routebeschrijving website)

tel 036-3035232

email: jeugdlandhaven@deschoor.nl

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere