Welkom op de website van Jeugdland-Stad

Beste bezoekers van Jeugdland-Stad,

Na lang wachten is het dan eindelijk zover….wij gaan weer open!!  Het team van Jeugdland-Stad heeft de afgelopen weken hard gewerkt om volgens de nieuwe maatregelen onze deuren weer te kunnen openen. Hierdoor is er wel veel veranderd. Wij vragen dan ook jullie begrip hiervoor.

Jeugdland zal open gaan op de Woensdag en zaterdag ( met ingang van woensdag 3 juni a.s.)
Wij gaan open in 2 dagdelen. Per dagdeel kunnen er max 30 kinderen komen spelen, kinderen t/m 6 jaar onder begeleiding van 1 volwassene en kinderen vanaf 7 jaar zonder begeleiding.

De dagdelen zullen er als volgt uitzien; 

Woensdag: van 12:30- 14:30 en van 15:00-17:30 uur. Inschrijven voor maandag voor 12 uur

Zaterdag: van 10:00-12:30 en van 13.30-16:30 uur.  Inschrijven voor vrijdag 12:00 uur

De kosten bedragen € 1,00 per keer. Contant betalen is niet mogelijk betalen kan alleen met Pin.

Als je wilt komen spelen dien je, je van te voren in te schrijven voor een dagdeel. Je kunt je maar 1 keer per dag in schrijven.

Let op!; inschrijving is verplicht en vol=vol

U krijgt een replay als u heeft ingeschreven , maar dit is geen bevestiging.

U krijgt van ons een mail met de bevestiging dat u kunt komen op de ingeschreven dag.

Dit kan via deze link Inschrijfformulier

In het gebouw zijn looproutes gecreëerd, wij vragen de kinderen bij binnenkomst eerst de handen te desinfecteren. Alle skelters, gereedschap en de toiletten zullen na gebruik gereinigd worden. Ook voor het spelen bij Jeugdland gelden de regels:

·         regelmatig je handen wassen

·         volwassenen houden 1,5 meter afstanden

·         volg de aanwijzingen op Jeugdland

·         koorts >38 graden en/of bij verkoudheid klachten blijven we thuis.

Het zal voor iedereen even wennen zijn in het begin maar wij gaan er het beste van maken.

Wij kijken er erg naar uit om jullie weer te zien bij Jeugdland-stad.

Team jeugdland stad #deschoor

 

Jeugdland is er voor iedereen tussen 4 en 14 jaar.
De afspraak op Jeugdland is dat kinderen vanaf 7 jaar mogen hutten bouwen. Ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar dan mag jij ook bouwen samen met je begeleider. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig op jeugdland spelen en bouwen als ze zijn ingeschreven.

Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen ook als ze alleen maar willen spelen. Let Op! kinderen onder de 6 jaar mogen niet bouwen zonder toestemming van een werknemer van Jeugdland.

Verder hebben we een grote skelterbaan/verkeersplein, trampolines diverse speel plekken en een goot sport veld. Op de sport velden kun je lekker uit leven met voetbal, tikkertje en of een ander leuk spel. Ook organiseren wij vaak leuke activiteiten (Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven). De extra activiteiten zijn afhankelijk van de personele bezetting van Jeugdland. Ons team bestaat uit twee vast personeelsleden en vele enthousiaste vrijwilligers.

Kortom, op Jeugdland-Stad is er voor ieder kind wat te doen en hoeft je er niet te vervelen. In onze agenda kun je vinden wat er op het moment te doen is. Heb jij een leuk idee stop het dan in onze wensput, dan gaan wij kijken of we jou wens kunnen vervullen.

Tijdens de schoolvakanties worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Zie vakantiefun.

Jeugdland wordt ook wel het leukste dorp in de stad genoemd! Jeugdland-Stad is één van de drie kinder-bouwspeelplaatsen die Almere rijk is.

Ook voor een kinderfeestje of schoolreisje of een uitstapje met de buitenschoolse opvang kun je terecht op Jeugdland we hebben diverse mogelijkheden. Kijk onder het kopje groepen wat er mogelijk is.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op onze site of kom gezellig eens kijken samen met je ouders of het wat voor jou is.