Welkom op de website van Jeugdland-Stad

Beste bezoekers van Jeugdland-Stad,
Jeugdland-Stad is deze winter open op woensdag en zaterdag  We zijn alleen open voor kinderen van 7 tot 13 jaar.  Je moet vooraf worden aangemeld via de mail. graag naam, leeftijd en telefoonnummer vermelden.

In de periode tussen kers en ouden nieuw zijn wij gesloten wij gaan weer op 6 januari 2021 op 12:00 uur. 

De openingstijden zijn woensdag van 12:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

jeugdlandstad@deschoor.nl of bel: 0365341327

Let op: win een jaarkaart voor 2021: zie thuis activiteiten of onze Facebookpagina

De medewerkers van Jeugdland Stad wensen Iedereen fijne Kerstdagen en een Gezond en Gelukkig 2021

Tot ziens op Jeugdland-Stad 

 

Voor wie is jeugdland

Jeugdland is er voor iedereen tussen 4 en 14 jaar.
De afspraak op Jeugdland is dat kinderen vanaf 7 jaar mogen hutten bouwen. Ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar dan mag jij ook bouwen samen met je begeleider. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig op jeugdland spelen en bouwen als ze zijn ingeschreven.

Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen ook als ze alleen maar willen spelen. Let Op! kinderen onder de 6 jaar mogen niet bouwen zonder toestemming van een werknemer van Jeugdland.

Verder hebben we een grote skelterbaan/verkeersplein, trampolines diverse speel plekken en een goot sport veld. Op de sport velden kun je lekker uit leven met voetbal, tikkertje en of een ander leuk spel. Ook organiseren wij vaak leuke activiteiten (Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven). De extra activiteiten zijn afhankelijk van de personele bezetting van Jeugdland. Ons team bestaat uit twee vast personeelsleden en vele enthousiaste vrijwilligers.

Kortom, op Jeugdland-Stad is er voor ieder kind wat te doen en hoeft je er niet te vervelen. In onze agenda kun je vinden wat er op het moment te doen is. Heb jij een leuk idee stop het dan in onze wensput, dan gaan wij kijken of we jou wens kunnen vervullen.

Tijdens de schoolvakanties worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Zie vakantiefun.

Jeugdland wordt ook wel het leukste dorp in de stad genoemd! Jeugdland-Stad is één van de drie kinder-bouwspeelplaatsen die Almere rijk is.

Ook voor een kinderfeestje of schoolreisje of een uitstapje met de buitenschoolse opvang kun je terecht op Jeugdland we hebben diverse mogelijkheden. Kijk onder het kopje groepen wat er mogelijk is.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op onze site of kom gezellig eens kijken samen met je ouders of het wat voor jou is.