Welkom op de website van Jeugdland-Stad

Hoera, u hoeft niet meer te reserveren en kinderfeestjes mogen ook weer!

zie openingstijden

Voor wie is Jeugdland?

Jeugdland is er voor iedereen tussen 4 en 14 jaar.
De afspraak op Jeugdland is dat kinderen vanaf 7 jaar mogen hutten bouwen. Ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar? Dan mag jij ook bouwen samen met je begeleider. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig op Jeugdland spelen en bouwen als ze zijn ingeschreven.

Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen, ook als ze alleen maar willen spelen. Let op! Kinderen onder de 6 jaar mogen niet bouwen zonder toestemming van een werknemer van Jeugdland.

Verder hebben we een grote skelterbaan/verkeersplein, trampolines, diverse speel plekken en een groot sportveld. Op de sportvelden kun je je lekker uitleven met voetbal, tikkertje en of een ander leuk spel. Ook organiseren wij vaak leuke activiteiten (Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven). De extra activiteiten zijn afhankelijk van de personele bezetting van Jeugdland. Ons team bestaat uit twee vast personeelsleden en vele enthousiaste vrijwilligers.

Kortom, op Jeugdland-Stad is er voor ieder kind wat te doen en je hoeft je er niet te vervelen. In onze agenda kun je vinden wat er op het moment te doen is. Heb jij een leuk idee? Stop het dan in onze wensput, dan gaan wij kijken of we jouw wens kunnen vervullen.

Tijdens de schoolvakanties worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Zie vakantiefun.

Jeugdland wordt ook wel het leukste dorp in de stad genoemd! Jeugdland-Stad is één van de drie kinder-bouwspeelplaatsen die Almere rijk is.

Ook voor een kinderfeestje of schoolreisje of een uitstapje met de buitenschoolse opvang kun je terecht op Jeugdland. We hebben diverse mogelijkheden. Kijk onder het kopje groepen wat er mogelijk is.

Wil je meer informatie? Kijk dan even verder op onze site of kom gezellig eens kijken samen met je ouders of het wat voor jou is.