Vrijwilligers

Jeugdland-Stad heeft een grote groep vrijwilligers.
Wij kunnen niet zonder vrijwilligers, zonder hen kan Jeugdland bijna niet draaien.

We hebben vrijwilligers voor diverse activiteiten en werkzaamheden op Jeugdland-Stad. Een deel van de vrijwilligers organiseert veel activiteiten voor kinderen. Dit zijn veel van de vaste, maar ook de losse activiteiten zoals: de Nacht van Jeugdland Stad, Scaryland, disco’s, filmavonden en nog veel meer. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met en onder toezicht van het vaste Jeugdland-Stad personeel.

Verder is een deel veelal bezig met alle onderhoudswerkzaamheden van Jeugdland-Stad. Daar gaat heel veel tijd in zitten, maar tussendoor hebben ze ook nog tijd om veel toevoegingen te maken voor de activiteiten. Zo maken ze decorstukken en vele andere benodigdheden voor diverse activiteiten. Ook ontwikkelt een vrijwilliger het registratiesysteem van Jeugdland-Stad.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met het begeleiden van het hutten bouwen en diverse activiteiten zoals koken (zowel binnen als buiten), techniekclubs en nog veel meer, het gehele jaar door.

Iedereen die vrijwilliger is en wil worden op Jeugdland is verplicht een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Heb jij interesse? Maak dan een afspraak met een medewerker van Jeugdland-Stad. U vindt onderaan de pagina een link naar alle informatie en regels over het vrijwilligers werk van de Schoor/Jeugdland

Klik op het logo van de Schoor voor meer informatie over vrijwilligerswerk binnen de Schoor

stichting de schoor