Stage

Stage lopen op Jeugdland-Stad

Op Jeugdland Stad lopen stagiaires. Deze komen een snuffelstage lopen of stage voor hun beroepsopleiding.

Maatschappelijke stage:
Het grootste gedeelte van de stageplaatsen komt uit de maatschappelijke stages. De vacatures voor de maatschappelijke stages staat op de site van MASAlmere vermeld. Maatschappelijke stages kunnen alleen via de site van Masalmere. Dit zijn heel verschillende vacatures voor diverse werkzaamheden die op Jeugdland-Stad. Zo vragen wij stagiaires voor het maken van basis hutten voor de nieuwe bouwers die op Jeugdland-Stad komen spelen. Verder helpen ze mee met het begeleiden van veel activiteiten die Jeugdland-Stad georganiseerd worden voor de kinderen.
Dit zijn onder andere de dagelijkse activiteiten die we organiseren zoals broodjes bakken, sport & spel en helpen bij het hutten bouwen. Ook helpen ze met de jaarlijkse terugkerende activiteiten zoals:  De Kinderdodenherdenking, Scaryland (het horrorspektakel van Almere). Mocht jij je hebben aangemeld via Masalmere en de goedkeuring van je mentor of stagebegeleider hebben, kom eerst voor een kennismaking en voor het invullen van het stage contract naar Jeugdland-Stad. Het stage contract moet je in tweevoud meenemen.

Beroeps stage:
Er is op Jeugdland-Stad plek voor diverse soorten stages uit diverse opleidingen. Stage voor opleidingen tot niveau vier zijn welkom op Jeugdland-Stad. Dit kan zijn voor diverse opleidingen. We hebben certificering van o.a. caliberis en Aeqor. Wil je meer weten of een sollicitatie of open sollicitatie sturen? Kijk dan op de site welzijnswerk de Schoor. Alle stage-aanvragen lopen via het stage bureau van de Schoor. Daar vindt je ook het stage beleid van onze organisatie en kun je ook de formulieren vinden die je moet gebruiken om een stage plek aan te vragen.

Klik op het logo van de Schoor voor meer informatie over stages binnen de schoor.

stichting de schoor