Kinderfeestje

kinderfeestje

Op Jeugdland-Stad kunnen kinderfeestjes worden georganiseerd door ouders.

Dit moet dan wel vooraf gereserveerd worden en bij een kinderfeestje moet 1 van onze pakketten worden geboekt.  Een kinderfeestje wordt altijd gezien als groep.  Feestjes die niet vooraf zijn aan gemeld worden niet toegelaten. Mocht u dingen aan de kinderen willen geven dan kunt u dit kopen bij receptie/winkeltje of zelf meenemen. Verder blijven de ouders verantwoordelijk voor de kinderen die deelnemen aan het feestje.

Oude kleding en stevige schoenen heeft onze voorkeur. Want er kan altijd wat stuk gaan tijden het bouwen of spelen, en daar bent u zelf aansprakelijk voor.

Wat kan er allemaal tijden een kinderfeestje op Jeugdland. Ieders feestje dat heeft gereserveerd krijgt van ons een feesthut toegewezen hieraan mag gebouwd worden tijdens het feest. Let op, heeft uw kind een eigen hut op Jeugdland dan mag daar tijdens een feestje niet aan gebouwd worden of bij worden gespeelt. Bouwfeestjes kunnen alleen geboekt worden als uw kind 6 jaar of ouder is.

Verder kan er worden geskelterd, op de trampolines worden gesprongen en ze mogen meedoen aan de activiteit van de dag als deze is aan gekondigd op de dag van het feestje. Verder kunnen de kinderen vrij spelen, lekker voetballen of een ander spel spelen op het grote veld. Als u aan komt op Jeugdland moet men zich melden bij de receptie, daar wordt alle informatie, wat nodig is voor die dag, besproken met de contactpersoon van het feestje. Aan het eind van het feestje moet er wel worden opgeruimd om de hut of de plek waar het feestje is gevierd.

Uit onderstaande pakketten kan een keuze gemaakt worden.

Pakket 1 € 2.50
Alleen de toegang

In dit pakket zit het bouwen aan een feest hut en de kosten van de entree.

Dit pakket bestaat alleen uit hutten bouwen en de andere speel mogelijkheden die Jeugdland aanbiedt. Ook aan de extra activiteiten, als deze plaats vinden mag u meedoen met de kinderen. (De extra activiteiten worden bekend gemaakt via de site en zijn altijd onder voor behoudt)

Klik hier voor meer info.

Pakket 2 € 4.00
Toegang en broodjes bakken boven het vuur*

In dit pakket zit het bouwen aan een feest hut en broodjes bakken boven het vuur.

Over het broodjes bakken krijgt u van ons een uitleg, voldoende brood en stokken  voor de kinderen van het partijtje. De broodjes worden gebakken boven het vuur op het Biebie’s Bakplein. Verder kunt u gebruik maken van de andere speel mogelijkheden die Jeugdland aanbiedt. Ook aan de extra activiteiten, als deze plaats vinden, mag u meedoen met de kinderen. (De extra activiteiten worden bekend gemaakt via de site en zijn altijd onder voor behoudt)

Klik hier voor meer info.

Pakket 3 € 5.00
Toegang en pannenkoeken bakken boven het vuur*

In dit pakket zit het bouwen aan een feest hut en pannenkoeken bakken boven het vuur.

Over het pannenkoeken bakken krijgt u van ons een uitleg en voldoende meel voor de kinderen van het partijtje. De pannenkoeken worden gebakken boven het vuur op het Biebie’s Bakplein. Verder kunt u gebruik maken van de andere speel mogelijkheden die Jeugdland aanbiedt.  Ook aan de extra activiteiten, als deze plaats vinden, mag u meedoen met de kinderen. (De extra activiteiten worden bekend gemaakt via de site en zijn altijd onder voor behoudt)

Klik hier voor meer info.

Wij bieden een extra ruimte aan om uw feestje in te vieren

Als deze ruimte wordt gehuurd dan betaald u een extra bijdragen en moet vooraf worden gereserveerd.  Mocht u de ruimte niet gebruiken tijdens het feestje, dan moeten wel de kosten worden voldaan. Deze ruimte kan  dan gebruikt worden door u gedurende de tijd dat feest plaats vind. In deze ruimte kunt u besloten de taart aan snijden, cadeautjes uit pakken of een spelletje spelen. En bij slecht weer heeft u altijd een ruimte die droog is.

Verhuur kosten:

De Vrijheid: € 20,00  In de Vrijheid kunt u met maximaal 20 kinderen en maximaal drie volwassenen feest vieren.

Vogelhuisje: € 17,50  In het Vogelhuisje kunt u met maximaal 15 kinderen en maximaal drie volwassenen feest vieren.

Pipowagen: € 15,00 In de Pipowagen mogen maximaal 10 kinderen en maximaal 2 volwassen.

Organisatie
Het blijft uw kinderfeestje, wij bieden alleen de mogelijkheden, zodat u er iets leuks van kunt maken.

Kinderfeestjes moeten wel minimaal 2 week vooraf worden gereserveerd.
Zonder reservering is het niet mogelijk om hier uw feestje op Jeugdland-Stad te houden.

Reservering kan door op deze link te klikken

LET OP TROPENROOSTER

Als de temperatuur 30° of hoger komt volgens weeronline, dan gaat het tropenrooster in werking.
Dan zijn wij geopend van 08.30 tot 13.00 uur.
Mocht dit  gebeuren dan nemen wij contact met u op.

Let op: kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag en zaterdag. 

Let op dit is een reservering! U ontvangt een bevestiging van ons per mail.
Wij sturen onze bevestigingen alleen tijdens openingstijden.

Feestjes kunnen alleen gereserveerd worden voor kinderen woonachtig in Almere.
Feestjes reserveren  tussen 15 november en 17 februari kunnen wij geen kinderfeestje bevestigen vanwege de wintersluiting.