Kinderopvang en BSO

BSO’s en naschoolse opvangen kunnen ook gebruik maken van Jeugdland, zowel in de vakantie als op normale openingstijden. Voor deze groepen gelden wel speciale regels. Het is zo dat de begeleiding van deze groepen verantwoordelijk blijft en daarom ook oplet en helpt bij de kinderen uit de groep die ze begeleiden. Ze blijven dus bij de kinderen die ze zelf begeleiden of nemen een plek in zodat ze de kinderen in het oog houden.
Voor groepen en BSO’s geldt de regel: minimaal 2 weken vooruit boeken, want vol is vol. Zonder reservering verlenen wij geen toegang. Voor groepen en BSO’s gelden bedraagt de entree € 2.50 per kind begeleiders zijn gratis. Er kan gepind worden, Tevens en het is de bedoeling dat begeleiders van groepen meehelpen bij de begeleiding van eigen kinderen tijdens de activiteiten. Wij zijn er voor de Almeerse groepen en BSO’s.

 BSO’s in Corona tijd

 In de vakantie kunnen BSO’s alleen op vrijdag jeugdland –Stad bezoeken. Op deze dag zijn wij gesloten voor andere kinderen en zijn jullie van harte welkom. U moet zelf zorgen voor de begeleiding van uw groep, omdat we deze dag niet met een volle bezetting aanwezig zijn. Of er die dag nog iets extra’s is hangt af van of de medewerker van jeugdland die dag hulp heeft van een vrijwilliger. Let op in deze tijd kunt u niet contant betalen.

    Datum bezoek (dd-mm-jjjj) (verplicht)