Jeugdland-Stad pas

Wie op Jeugdland-Stad komt spelen heeft een Jeugdland-Stad pas nodig. De eerste keer wordt er een kort inschrijfformulier ingevuld, hier moet een telefoonnummer op staan van één van de ouders/verzorgers. We vinden het namelijk belangrijk dat er iemand bereikbaar is, als het kind hier komt spelen.
Als het kind naar huis gaat moet er een inschrijfformulier meegenomen worden, en deze de volgende keer weer ingevuld meenemen naar Jeugdland-Stad. Wij maken een foto van het kind voor op het pasje.

Waarom al deze gegevens?

We vragen u al deze gegevens van uw kind zodat we bij eventuele calamiteiten of gewoon bij de vraag dat uw kind eerder wil worden opgehaald.  Maar mocht uw kind onverwachts ziek worden of gewond raken dan kunnen we de ouders of verzorgers beter bereiken.

Waar gebruiken we deze gegevens nog meer voor?

Doormiddel van deze gegevens maken we ook verslagen voor onze subsidie versterkers en voor eigen gebruik.

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast. Op www.deschoor.nl\privacy leest u er meer over.

 Registratieformulier