Info

Wat is Jeugdland?

Jeugdland is een avonturenbouwspeelplaats die geopend is van half januari tot half november. Hier kunnen kinderen bouwen, spelen en zichzelf zijn in een prettige sfeer. Voor kinderen die alleen komen is Jeugdland de geschikte plek om nieuwe vrienden te maken. Jeugdland is de plek waar je zowel creatief als sportief bezig kunt zijn.

Voor welke leeftijd is het?

Op Jeugdland zijn alle jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar welkom.
Kinderen onder de 7 jaar mogen nog niet bouwen. Geen nood, ben je 6 jaar en onder begeleiding van een persoon boven de 18 jaar? Dan mag jij ook bouwen. Het is noodzakelijk dat kinderen onder de 7 jaar altijd onder begeleiding komen ook als ze niet willen bouwen.
Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar.

Ouders: denk aan de WA-verzekering voor uw kind.

Van alles te doen op Jeugdland!

Jeugdland is een plek waar je behalve hutten bouwen, ook kunt skelteren, trampolinespringen, knutselen, klimmen en klauteren. Daarnaast is er een kleine dierenweide met verschillende dieren.
Een overzicht van alle activiteiten is te vinden in onze agenda. Ook is deze flyer verkrijgbaar bij de balie.

Voor het eerst op Jeugdland?

Aanmelden bij de balie voorafgaand aan elk bezoek is verplicht.
Kinderen vinden het fijn als de ouders/verzorgers meekomen, zeker de eerste keer. De eerste keer krijgen de kinderen een inschrijfformulier mee.
Dit formulier wordt ingeleverd bij het volgende bezoek. Met dit formulier wordt er een Jeugdlandpas aangevraagd. Deze pas moet bij elk bezoek meegenomen worden.

Clubjes

Jeugdland organiseert verschillende clubjes het hele jaar door. Denk hierbij aan de techniek-,  kook- en timmerclub. Zo is er ook van alles te doen het hele jaar door.
Kijk voor meer informatie over de verschillende clubjes onder het kopje Activiteiten.

Werk & Stage

Werken in een gedreven en divers team van medewerkers, vrijwilligers en stagiaires? Jeugdland is altijd opzoek naar enthousiaste mensen die het team willen versterken.
Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje Werk en Stage.

Kinderfeestjes

Op Jeugdland bestaat de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren binnen de openingstijden.
Er kan gebruik worden gemaakt van een feesthut waaraan de kinderen gezamenlijk kunnen werken. Jeugdland werkt met speciaal samengestelde arrangementen.
Meer informatie onder Groepsuitje en dan Kinderfeestje.

Tevens kan er een feestruimte gehuurd worden, we hebben drie verschillende. Klik hier. De feestruimte biedt de mogelijkheid om zelf activiteiten te organiseren zoals spelletjes, knutselen en dat alles in een
intieme setting.

Multi- en sociale media

Op Jeugdland worden foto’s en filmpjes gemaakt. Deze kunnen worden gepubliceerd op de website, in flyers, op sociale media en/of in diverse kranten.

Website                  www.jeugdlandalmere.nl

Facebook               www.facebook.com/jeugdlandalmerestad  

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast. Op www.deschoor.nl\privacy leest u er meer over.