Vakantie-activiteiten

Jeugdland-Stad is in de schoolvakanties geopend van 10:30 – 17:00.
Dit geld voor alle schoolvakantie die op de website van de rijksoverheid staan. Om alle schoolvakantie op de scholen af te stemmen in bijna niet mogelijk maar, we doen ons best om waar mogelijk ons aan te passen aan de scholen in Almere.

Kijk even op de onze website in de agenda hoe onze openingstijden zijn.
U kunt natuurlijk ook even de schoolvakanties van de school van uw kind door geven dan kunnen we kijken wat we er mee kunnen. Verder is het zo dat we in de schoolvakanties bol staan van de activiteiten.

Vooral de in de zomervakantie hebben we heel veel extra activiteiten, deze activiteiten hebben we in heel Almere al een vaste naam: Vakantiefun. De vakantie activiteiten organiseren we al enkel jaren onder deze naam en worden zeer druk bezocht. Maar hoe deze activiteiten er uit zien kunt in de agenda zien, we zullen de activiteiten er al ver voor de vakanties in de agenda plaatsen.
Voor de zomervakantie hebben we een grote open dag waar u al kennis kunt maken met Jeugdland-Stad en het volledige programma van alle activiteiten.
Tijdens de zomervakantie is Jeugdland-Stad ook geopend voor kinderen vanaf 4 jaar, voor deze kinderen hebben we speciale activiteiten.
Wanneer u meer wilt weten over deze activiteiten moet op de agenda kijken of op de website van De Schoor. De zomer vakantie sluiten we altijd af met een nachtje slapen op Jeugdland-Stad tijdens de Nacht van Jeugdland.
Wil uw kind(eren) hier aan deel nemen zie kopje Nacht van Jeugdland.
Voor alle ander vakanties hebben ook veel activiteiten deze komen ook in de agenda.

 

 

Jeugdland-Stad