Welkom op de Almeerse jeugdlanden!

BSO en schoolreisjes

 

BSO (BuitenSchoolse Opvang)
BSO’s kunnen ook gebruik maken van Jeugdland Stad, zowel in de vakantie als tijdens normale openingstijden. Voor deze groepen gelden wel speciale regels. 
Als een BSO Jeugdland Stad komt bezoeken is het de bedoeling dat de begeleiders van de BSO’s actief betrokken zijn bij de kinderen die ze meebrengen. Ze blijven dus bij de kinderen die ze zelf begeleiden of nemen een plek in zodat ze de kinderen in het oog houden.
Voor groepen en BSO’s geldt de regel: minimaal 2 weken vooruit boeken, want vol is vol. Zonder reservering verlenen wij geen toegang. Voor BSO’s bedraagt de entree € 2,50 per kind, begeleiders zijn gratis. Pinnen is mogelijk. In principe is Jeugdland Stad alleen beschikbaar voor Almeerse groepen en BSO’s.

 

BSO’s in Corona tijd
Wil je als BSO Jeugdland Stad bezoeken? Neem even contact op via email jeugdlandstad@deschoor.nl of bel 036-5341327 voor de mogelijkheden.

 

Schoolreisjes
Je kunt met jouw klassen ook een bezoek brengen aan Jeugdland Stad. We maken voor jou graag een aanbod op maat. De basis is altijd hutten bouwen, skelteren en trampolinespringen. Er zijn diverse opties mogelijk om het schoolreisje uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan spelmateriaal, broodjes/pannenkoeken bakken boven het kampvuur of het plaatsen van springkussens op het terrein.


Wil je als school of BSO Jeugdland Stad bezoeken? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Aanraagformulier BSO of schoolreisjes

Velden met een * moeten verplicht worden ingevuld om het formulier te kunnen versturen

 

Datum bezoek:

*

 

Naam BSO / groep / school:

*

 

Contactpersoon:

*

 

Telefoonnummer:

*

 

E-mailadres:

*

 

Aantal kinderen:

*

 

Eventuele opmerking:

 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere