Welkom op de Almeerse jeugdlanden!
 

Welkom op Jeugdland Buiten

 

Jeugdland Buiten is een kinderbouwspeelplaats.
Gevestigd op het Maurice Garinpad 11, 1335 LZ Almere Buiten.

tel: 036-5332190

email adres: jeugdlandbuiten@deschoor.nl

 

Bij ons staat buitenspelen centraal, spelenderwijs leren, ontdek zelf wat er allemaal te doen is op Jeugdland Buiten, de leukste bouwspeelplaatst van Almere Buiten.


 

Voor wie is Jeugdland Buiten?
Alle kinderen tot en met 14 jaar zijn welkom op Jeugdland Buiten. Kinderen tot en met 6 jaar mogen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger. Kinderen van 7 tot en met 14 jaar mogen zelf spelen, zonder begeleiding.
Bouw zelf of samen een fantastische hut, met een beetje fantasie is er een heleboel mogelijk.
Ontdek de skelterbaan en spring op onze trampolines. Ook kunnen jullie meedoen aan de dagactiviteit.
Jij komt toch ook?

Wat is er allemaal te doen op Jeugdland Buiten?
Op Jeugdland Buiten staat buiten spelen centraal, de kinderen kunnen hier door middel van diverse activiteiten spelenderwijs leren. Hutten bouwen, skelteren en trampoline springen vormen de basis van Jeugdland Buiten. Ook is er een sportveld en zijn er speeltoestellen, elk kind mag mee doen aan de dagactiviteit, die één van onze medewerkers verzorgt. 


Elke schoolvakantie hebben wij een super leuk activiteitenprogramma! Als je daar van op de hoogte wil zijn en blijven chek dan onze facebookpagina/jeugdlandbuiten.

 

Een bezoek aan jeugdland kost €1 per kind (vanaf 4 jaar.)

 

Wil je komen spelen op Jeugdland Buiten dan vragen wij u éénmalig een inschrijfformulier in te vullen, getekend in te leveren bij de balie op Jeugdland Buiten. Wij vragen je dit formulier in te vullen met oog op het kind, zo weten wij wie er aanwezig is en hebben wij de contactgegevens van de ouders/verzorgers. Je kunt het inschrijf formulier HIER downloaden.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De jeugdlanden maken deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere